НовиниЧеркащинаЗа вихідні на водоймах загинули 24 українці: черкащанам нагадують...

За вихідні на водоймах загинули 24 українці: черкащанам нагадують про безпечний відпочинок

-

- Advertisment -

Літня спека спонукає громадян йти до води на відпочинок. Зазвичай люди направляються до найближчого водоймища та не переймаються чи є небезпечним обране місце для купання.

За вихідні на водоймах країни втопилося 24 людини, з яких троє дітей. З метою попередження випадків загибелі та травмування людей на водних об’єктах, рятувальники Черкащини щодня проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, інформує пресслужба обласного управління ДСНС.

Так, у Корсунь-Шевченківському районі фахівці Служби порятунку провели профілактичні бесіди із відпочивальниками на стихійних пляжах на річці Рось. Рятувальники розповіли громадянам, що основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані алкогольного сп'яніння, купання у не відведених для цього місцях та порушення елементарних правил поведінки. Також, фахівці ДСНС звернули увагу батьків на постійний нагляд за дітьми під час купання.

На пляжі річки Дніпро на Канівщині співробітники ДСНС застерегли громадян, що не варто тривалий час перебувати у воді, оскільки низька температура води негативно впливає на організм. Крім того, рятувальники пояснювали, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега.

У Звенигородському та Жашківському районах під час профілактичних відпрацювань місцевих пляжів фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій наголосили відпочивальникам на забороні стрибків у воду з висоти та купання у темну пору доби.

На завершення заходів, всі співрозмовники отримали від співробітників ДСНС листівки із правилами безпечного відпочинку на воді та розмістили їх на інформаційних дошках пляжів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за добу на Черкащині виявили дев'ять нових випадків COVID-19.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x