додому Новини Черкащина За викрадення майна односельчанки чоловіки на Черкащині потрапили за ґрати

За викрадення майна односельчанки чоловіки на Черкащині потрапили за ґрати

0

За викрадення майна своєї односельчанки житель Звенигородського району засуджений до майже 4-х років ув’язнення, а його подільника чекає примусове лікування у спец закладі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Звенигородської місцевої прокуратури.

За результатами досудового розслідування, у квітні 2019 року 39-річний житель Звенигородщини разом з 33-річним спільником, який перебував в стані неосудності, розбивши вікно, проникли до будинку своєї односельчанки.

Віджавши навісні замки, зловмисники проникли до підсобного приміщення домоволодіння. Звідти викрали 2 бензопили марки "Stihl" та "CROSSER", 2 велосипеди марки "PredomRometTuring 2" та "ARDIS", ручну електроциркулярку та інші дрібні побутові речі на загальну суму 11,5 тисяч гривень. З викраденим з місця вчинення злочину зникли.

Дії одного із зловмисників кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 ККУ (Таємне викрадення чужого майна – крадіжка, вчинене повторно). Розглянувши обвинувальний акт, Ватутінський міський суд засудив крадія до покарання у вигляді 3 років 7 місяців реального позбавлення волі.

Відносно його спільника до суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру, оскільки встановлено, що він має психічну хворобу і не усвідомлював значення своїх дій та не керував ними на момент вчинення злочину. Ухвалою того ж суду чоловіка примусового госпіталізовано до психіатричного закладу.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині піймали серійного крадія автомобілів.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version