НовиниЧеркащинаЗа "відмивання" грошей піймався підприємець та посадовець однієї з...

За "відмивання" грошей піймався підприємець та посадовець однієї з міських рад Черкащини

-

- Advertisment -

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця Золотоніської міської ради та керівника підприємства, які обвинувачуються у заволодінні й розтраті більш як 3 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Прокуратурою Черкаської області затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням посадової особи виконавчого комітету Золотоніської міської ради та директора одного з товариств м. Харків у заволодінні й розтраті майже 3 млн. 200 тис. грн. під час реконструкції полігону твердих побутових відходів для м. Золотоноша.

Слідством установлено, що посадовець управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради підробив документи, що містили інформацію. Це стало підставою для перерахування з бюджету близько 3 млн. 200 тис. грн., й розтратив бюджетні кошти.

Директор товариства підробила офіційні документи шляхом внесення до них неправдивих відомостей про наявність матеріалів, необхідних для виконання робіт з реконструкції полігону, та після перерахування з бюджету близько 3 млн. 200 тис. грн., заволоділа вказаною сумою, не виконавши жодних робіт.

За вчинене особам загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині підприємець повернув у державну власність земельну ділянку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x