НовиниЗа терористичну діяльність черкащанина заочно засудили на 8 років

За терористичну діяльність черкащанина заочно засудили на 8 років

-

- Advertisment -

Прокуратурою області спільно з Управлінням Служби безпеки України в Черкаській області викрито незаконну діяльність громадянина України, який, перебуваючи в статусі особи, яка переміщена з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, з лютого 2015 року обіймаючи посаду офіцера в одному зі структурних підрозділів "збройних сил" терористичної організації "Луганська народна республіка", здійснював військове командування "взводом" та проводив військову підготовку бойовиків для подальшої участі в збройному опорі правоохоронним органам та Збройним силам України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

У зв’язку з тим, що вказана особа переховувалася від слідства на тимчасово окупованій території України, в липні нинішнього року її оголошено у всеукраїнський розшук і надано судом дозвіл на затримання та привід для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У подальшому, Соснівським районним судом м. Черкаси задоволено клопотання прокуратури Черкаської області та надано дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування.

27 грудня одним із районних судів Луганської області за результатами спеціального судового провадження жителя м. Черкаси, який обвинувачується у співпраці з терористами "Луганська народна республіка", визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи організації) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали 28 ялинкових браконьєрів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x