додому Новини Черкащина За рішенням суду в Смілі розірвали договір з "Енергоінвестом"

За рішенням суду в Смілі розірвали договір з "Енергоінвестом"

0

Вищий господарський суд України скасував рішення Київського апеляційного суду стосовно розірвання договору смілянських тепловиків з ТОВ "Сміла Енерготранс". Про це повідомляє  прес-служба Черкаської обласної організації ВО "Свобода".

14 грудня 2017 року в Києві депутати-свободівці разом зі смілянськими активістами та керівниками комунального підприємства "Смілакомунтеплоенерго" взяли участь у судовому засіданні, що стосувалося сумнозвісного ТОВ "Сміла Енергоінвест".

За рішенням Вищого господарського суду України договор між КП "Смілакомунтеплоенерго" та ТОВ "Сміла Енергоінвест" був розірваний.

Нагадаємо, що 5 грудня на терміновому скликанні сесії Смілянської міськради депутати одноголосно вирішили розірвати договір про співпрацю з ТОВ "Сміла Енергоінвест" та зобов’язали КП "Смілакомунтеплоенерго" заключити договір із НАК "Нафтогаз України" для отримання газу. 

"Мало того, що ця кампанія роками надавала послуги по теплу не якісно та з перебоями, то ще й примудрилася заборгувати НАК "Нафтогаз України" майже дев'яносто мільйонів гривень, в той же час справно отримуючи розрахункові кошти від громадян міста, та ховаючи їх на своїх офшорних рахунках", ? прокоментував події на суді в Києві голова фракції "Свободи" в Смілянській міськраді Володимир Салов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, завод Фірташа розрахувався з поточними боргами перед черкаськими енергетиками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version