НовиниЗа рік-півтора черкасець зможе відсудити у банку свої 26...

За рік-півтора черкасець зможе відсудити у банку свої 26 тисяч євро

-

- Advertisment -

"Сітікомерцбанк" не повертає черкащанину 26 тисяч євро. Цю суму він поклав під 10 відсотків річних. За словами юриста, гроші можна повернути в суді. Однак процес затягнеться на рік-півтора. Про це пише Gazeta.ua.

"28 лютого термін депозиту закінчився. Я замовив необхідну суму і прийшов за грошима у відділення "Сітікомерцбанку". Сказали, що Нацбанк обмежив видачу депозитів. Умовили продовжити термін договору ще на чотири місяці. 30 червня знову навідався по гроші. Та в касі бракувало готівки. Відтоді щодня приходив за вкладом у відділення. Документально фіксував звернення", – розповідає 39-річний Володимир Туман.

На початку липня Володимир Туман звернувся до прокуратури, відділення Нацбанку в Черкаській області. У прес-службі банку не пояснюють, коли чоловік зможе отримати депозит. Керівництво фінустанови веде перемовини з Нацбанком про виділення кредиту для виплати вкладів громадян.

Депозити не виплачують понад 15 фінустанов, говорить юрист Анатолій Соболевський. Більшість використовують однакову шахрайську схему.

"Володимир Туман юридично правильно діє. Треба ще звернутися у Фонд гарантування вкладів. Однак він не робитиме нічого, доки банк не визнають неплатоспроможним, – пояснює Анатолій Соболевський. – Є всі шанси виграти суд. Єдине, що він затягнеться на рік-півтора. Фінустанова зумисне гальмуватиме процес".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x