НовиниКриміналЗа подвійне вбивство черкащанину загрожує довічне позбавлення волі (ВІДЕО)

За подвійне вбивство черкащанину загрожує довічне позбавлення волі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Ватутінець вчинив розправу над двома товаришами. Одного задушив, іншому завдав ножового поранення. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. Повідомляє Управління Національної поліції у Черкаській області.

Подія сталася у місті Ватутіне на Черкащині. 4 лютого до поліції надійшла інформація, що в будинку місцевих мешканців вбили двох людей.

Начальник Звенигородського відділу поліції Олег Міщенко розповідає, що для того, щоб встановити обставини події, були залучені слідчо-оперативна група поліції Звенигородщини, працівники сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінального розшуку ГУНП в Черкаській області та, слідчі й експерти криміналістичної лабораторії слідчого Управління.

«Вдалося встановити, що під час спільного розпиття алкоголю й раптового конфлікту, зловмисник завдав ножового поранення одному із товаришів. Він помер від втрати крові. Іншого зловмисник не побажав залишати у свідках, і також позбавив життя, задушивши на очах у співмешканки», – каже Олег Міщенко.

поліція кримінал

Жінці зловмисник наказав мовчати та пригрозив розправою якщо повідомить до поліції. Злякавшись, мати з двома дітьми зачинилася у кімнаті, а коли чоловік пішов ховати тіло, вона зателефонувала на спеціальну лінію 102.

«Приховуючи сліди скоєння кримінального правопорушення зловмисник вирішив позбутися тіл. Одного вбитого 42-річного товариша він встиг вивезти за територію міста Ватутіно та викинув його до ями, де накрив гілками. Дістали чоловіка працівники ДСНС», – розповідає начальник відділу поліції.

На подвір’ї працівники поліції виявили сліди волочіння та крові, а у підвальному приміщенні будинку знайшли тіло іншого вбитого 48-річного чоловіка, зі слідами удушення.

Дізнавшись, що пирбули працівники поліції, правопорушник втік.

Його оперативно розшукали. Затримали зловмисника у селі Юрківка, де він ховався в недобудові.

Слідчі зібрали речові докази та, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Підозрюваному загрожує максимальне покарання – довічне позбавлення волі.

Як повідомляла vikka.ua, 

Жінку завалило зерном: на Черкащині стався нещасний випадок

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x