НовиниЧеркащинаЗа півроку черкаські чиновники-корупціонери не сплатили до бюджету майже...

За півроку черкаські чиновники-корупціонери не сплатили до бюджету майже половину суми адмінштрафів

-

- Advertisment -

У Верховному суді України підрахували збитки від невиплати адмінштрафів, визначених як міра покарання для чиновників-корупціонерів, передає сайт vikka.ua.

За результатами розгляду судами кримінальних проваджень про корупційні злочини за перше півріччя 2017 року, у Черкаській області направлено до суду 53 обвинувальні акти та розглянуто 13 кримінальних проваджень. Протягом цього періоду 7 осіб було засуджено та 4 виправдано судом, щодо двох осіб було закрито провадження.

Серед засуджених корупціонерів на Черкащині – 1 депутат, 1 працівник апарату суду, 3 держслужбовці, 4 поліцейських та інших працівників МВС, 1 військовий посадовець та 1 посадова особа місцевого самоврядування. Усього, за даними ВСУ, за корупційні злочини в області було засуджено 14 осіб.

Усього за вказаний період засуджені до міри покарання у вигляді адмінштрафу добровільно виплатили державі лише 18700 грн із нарахованої суми в 34850 грн.

Серед 38 посадовців, які мали сплатити стягнення на Черкащині, – 15 депутатів, 3 суддів, 6 держслужбовців, 1 поліцейський, 3 працівників ДФС, 1 військовий посадовець, 1 голова місцевої ради та 8 посадовців органів місцевого самоврядування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, НАЗК перевірить декларацію черкаського прокурора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x