НовиниЧеркащинаЗа пів року черкащани витратили на нові автомобілі 30...

За пів року черкащани витратили на нові автомобілі 30 мільйонів доларів

-

- Advertisment -

Протягом січня-червня у Черкасах та області зареєстрували 1 050 нових автомобілів загальною вартістю 30 мільйонів доларів.

Позашляховики і кросовери становили 78% від загальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані 29% автомобілів. Середня ціна склала 28 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Про це інформує пресслужба сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішим брендом було Renault. У регіоні з початку року придбали 150 таких автомобілів на суму 2,5 млн доларів. Кросовер Renault Duster став бестселером серед моделей і покрив 7% продажів. Крім нього часто купували Kia Sportage і Toyota RAV4.

Загалом протягом січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Серед усіх зареєстрованих в Україні авто були й автомобілі преміум-сегменту: 4 Rolls-Royce Cullinan; 1 Rolls-Royce Wraith; 1 Rolls-Royce Ghost; 9 Bentley Continental GT; 5 Bentley Flying Spur та 1 Aston Martin DB11.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за громадським транспортом Черкас можна стежити онлайн.

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ростислав
Ростислав
2 років тому
Рейтинг статті :
     

В наш час просто дуже популярні кросовери та позашляховики . До того ж скільки б не ремонтували шляхів, всі відремонтувати ніяк не вдасться. До того ж позашльоховики вище всіх інших авто, що дозволяє бачити дорогу набагато краще ніж те, як це бачать звичайні седани та інші легкові авто.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x