НовиниЧеркащинаЗа підробку документів та привласнення 200 тисяч гривень черкаським...

За підробку документів та привласнення 200 тисяч гривень черкаським підприємцям винесуть вирок

-

- Advertisment -

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення двома особами близько 200 тис. грн бюджетних коштів, повідомляє прес-служба відомства.

Встановлено, що директор приватного підприємства, будучи службовою особою, з метою привласнення коштів місцевого бюджету, за попередньою змовою з фізичною особою-підприємцем, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи заплановані обсяги та види будівельних робіт, в порушення вимог законодавства у галузі містобудівної діяльності, склав та видав офіційні документи, до яких вніс завідомо неправдиві відомості щодо об’єму та якості виконаних робіт, тим самим привласнивши кошти місцевого бюджету на загальну суму близько 200 тис. грн, чим було завдано матеріальної шкоди охоронюваним державним інтересам.

Зазначені факти виявлені завдяки спільній співпраці працівників Черкаської місцевої прокуратури, Черкаського відділу поліції та Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ Національної поліції України.

Директору та фізичній особі-підприємцю було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Наразі досудове слідство за вказаними фактами завершено та Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт для розгляду по суті.

Санкція тяжчого зі злочинів передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x