НовиниЗа особливі заслуги 40 черкащан отримали надбавки до пенсій

За особливі заслуги 40 черкащан отримали надбавки до пенсій

-

- Advertisment -

40 черкащан отримали пенсії за особливі заслуги перед Україною. Це рішення ухвалили на комісії при облдержадміністрації. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі ГУ Пенсійного фонду України в Черкаській області.

До переліку потрапили переважно вдови недавно померлих черкащан, відзначених за життя високими нагородами та званнями від держави. Крім того, три ветерани отримали додаткові пенсійні виплати за власні трудові чи військові заслуги.

Клопотання про призначення пенсії спрямували до головного управління 12 органів районної влади та районних представництв Пенсійного фонду.

За нагороди, як то орден "Знак пошани", "Трудової слави", "За заслуги", держава призначає надбавку в розмірі 20-25 % від мінімальної заробітної плати, а їх вдови – 70 % від надбавки чоловіка. У середньому виплати для жінок становлять 130-170 грн.

"Це доплата невелика, але в наш складний час хоча б так ми можемо пошанувати людей, які багато зробили для держави", – зауважив очільник комісії, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль і засвідчив протокол рішення своїм підписом.

За словами начальника управління Пенсійного фонду області Світлани Зінник, особам, яким призначено пенсію, нараховуватимуть виплати із дня подання заяви, тобто вже за травень-червень 2015 року.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x