НовиниКриміналЗа незаконну вирубку лісу на Черкащині затримали киянина

За незаконну вирубку лісу на Черкащині затримали киянина

-

- Advertisment -

У Золотоноші затримали чоловіка, який вирубував ліс. Правопорушник нестиме кримінальну відповідальність за погрози слідчому, коли той проводив санкціонований обшук. Наразі відкрито три кримінальні провадження. Повідомляє Поліція Черкащини.

Поліцейські отримали інформацію про те, що 58-річний житель міста Києва займається незаконною порубкою лісу на території Золотоніського району.

8 квітня правоохоронці проводили санкціонований обшук у домоволодінні фігуранта. Чоловік почав погрожувати слідчим фізичною розправою й зазначив, що має в будинку велику кількість зареєстрованої мисливської зброї. Його затримали у процесуальному порядку відповідно статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

За результатами обшуку у правопорушника виявили та вилучили незаконно добуту деревину, понад сотню набоїв до стрілецької зброї різного калібру, три карабіни та три рушниці.

На даний час слідчі розслідують три кримінальні провадження: за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу), частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідство триває.

Читайте також: Жителька Звенигородщини закликала односельців підтримувати окупантів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x