додому Новини Черкащина За несплату аліментів жителя Чигирина засудили до суспільно корисних робіт (ФОТО)

За несплату аліментів жителя Чигирина засудили до суспільно корисних робіт (ФОТО)

0

Нещодавно на Чигиринщині засудили до суспільно корисних робіт строком на 120 годин злісного неплатника аліментів. Заборгованість виникла у нього ще з березня 2018 року і становить більше 16 тисяч гривень, інформує Чигиринський РС філії Центру пробації в Черкаській області.

Зазначимо, якщо сукупний розмір заборгованості з виплати аліментів перевищує суму відповідних платежів за 6 місяців, то боржник підлягає адміністративній відповідальності у вигляді суспільно корисних робіт. Але, якщо ж такі аліменти мають сплачуватись на дитину, яка має інвалідність або є важкохворою, то заборгованість має становити у сукупному розмірі суму відповідних платежів за 3 місяці для притягнення боржника до адміністративної відповідальності.

Аліментники, відповідно до законодавства, перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації за місцем проживання. Посадова особа органу пробації видає порушнику направлення для відбування стягнення на один з об’єктів, визначених органами місцевого самоврядування. Кошти від цих робіт перераховуються на рахунок дитини.

Житель Чигирина. отримав таке направлення для виконання суспільно корисних робіт до КП "Стадіон КОЛОС" м. Чигирин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дітям на Канівщині провели незвичну екскурсію в СІЗО.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version