додому Новини Черкащина За минулий рік Черкащину відвідали понад мільйон туристів

За минулий рік Черкащину відвідали понад мільйон туристів

0

Минулого року Черкащину відвідало на 40% більше туристів. Понад 1,1 млн осіб ознайомилися з туристичними родзинками області. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Торік на Черкащині стартував процес об’єднання туристичного бізнесу в Асоціацію гостинності Черкащини. За результатами роботи туроператорів Черкащини в Асоціації, на загал представили 12 нових туристичних маршрутів.

Спільно з компанією Google Україна було реалізовано проект "Цифрове перетворення Черкаської області" та розроблено 3D тури і сайт "Мандруй Черкащиною". Крім того, нині користувачі смартфонів мають нагоду протестувати мобільний додаток, який у перспективі буде містити інформацію про всю область.

"Цього року ми запропонуємо нову програму розвитку туризму області, розробку якої завершуємо спільно із агенцією регіонального розвитку", − зазначив директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Карманнік.

Нині за підтримки ЄС в області втілюватимуть два туристичних проекти вартістю близько 20 млн. грн. Зокрема, на Уманщині та у Кам’янській ОТГ. Втім, порівняно з іншими областями, ця активність була не достатньою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Кам’янській ОТГ розвиватимуть туризм на понад сім мільйонів гривень.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version