НовиниЧеркащинаЗа махінації з придбанням квартир для атовців черкаському чиновнику...

За махінації з придбанням квартир для атовців черкаському чиновнику оголосять вирок

-

- Advertisment -

Прокуратурою Черкаської області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Черкаської обласної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, а саме – службової недбалості. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, що службовець в порушення вимог Закону України "Про здійснення державних закупівель", Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів війни, та Порядку використання державних коштів на забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців і осіб, які брали участь в антитерористичній операції, неналежно виконуючи свої службові обов’язки, через несумлінне ставлення до них, не перевірив інформацію щодо дійсної ринкової вартості житла, не пересвідчився в реальному завищенні запропонованих цін та здійснив неефективне використання субвенцій з державного бюджету шляхом укладання договорів купівлі-продажу квартир для сімей загиблих військовослужбовців за завищеними цінами, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам на суму 3,8 млн грн.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від ста до двохсот п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітній черкащанин, який вчинив розбій та угон автомобіля, відсидить 7 з половиною років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x