НовиниЗа крадіжку магнітоли і перфоратора канівчанина можуть посадити на...

За крадіжку магнітоли і перфоратора канівчанина можуть посадити на 6 років

-

- Advertisment -

Оперативники Канівського міського відділу міліції затримали чоловіка, який протягом двох днів обікрав двох місцевих жителів. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

До міліції надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про крадіжку болгарки та перфоратора з приміщення його гаража. Згодом до чергової частини звернувся 26-річний чоловік і повідомив, що з його автомобіля вкрали акумулятор та магнітолу. В обох випадках на місця події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Під час допиту свідчень, 32-річний канівчанин зізнався у скоєному. Він розповів, що дійсно вчинив дві крадіжки. Зловмисник ходив "на справу" вночі, завжди маючи при собі необхідний інструмент. Спочатку обікрав гараж, який був розташований у відлюдному місці, а потім автомобіль, що стояв біля будинку. Викрадені речі ховав неподалік на закинутому будівництві. Частину речей встиг продати за низькою ціною, іншу – вилучили працівники міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це інформує прес-служба УМВС у Черкаській області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x