додому Новини Черкащина За фактом побиття чорнобаївського третьокласника відкрили кримінальне провадження (ФОТО)

За фактом побиття чорнобаївського третьокласника відкрили кримінальне провадження (ФОТО)

0

З метою повного та об’єктивного з’ясування обставин отримання тілесних ушкоджень малолітнім жителем смт. Чорнобай, учнем 3 класу Чорнобаївської загальноосвітньої школи № 1, та вжиття заходів превентивного характеру правоохоронними органами забезпечено прийняття рішення в порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Так, за вказаним фактом Чорнобаївським відділенням поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснюється групою прокурорів Золотоніської місцевої прокуратури. Досудове розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне, повне та неупереджене дослідження всіх обставин події. Указане кримінальне провадження перебуває на контролі керівництва прокуратури Черкаської області.

Зазначимо, йдеться про учня 3 класу Давида Лавриненка з Чорнобая. Місцева жителька Леся Бондар повідомляє у соцмержі, що дитину жорстоко побили його однокласники. У коментарі vikka.ua рідна тітка хлопчика Наталія Попова повідомила, що дитина у важкому стані.

Фото: Наталія Попова

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах студент покінчив життя самогубством.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version