додому Новини Черкаси За фактом ДТП в Черкасах відкрили кримінальне провадження

За фактом ДТП в Черкасах відкрили кримінальне провадження

0
ДТП Казбет

Автопригода сталася учора на нерегульованому перехресті міста Черкаси. Водій мотоцикла з травмами доставлений до лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ НП Черкаської області.

Учора ввечері 67-річний водій автомобіля «Opel Vektra» на нерегульованому перехресті здійснив зіткнення з мотоциклом «Musstang MT200-8», яким керував 38-річний черкащанин.

В результаті зіткнення водій мотоцикла отримав важкі травми та доставлений до Третьої Черкаської міської лікарні. Водія автомобіля затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ДТП Казбет

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 Як повідомляла vikka.ua, після автотрощі мотоцикліст перебуває у стані коми. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version