НовиниЗА ФАКТАМИ ПОРУШЕНЬ ВИБОРЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА МІЛІЦІЯ ВІДКРИЛА ЧОТИРИ КРИМІНАЛЬНІ...

ЗА ФАКТАМИ ПОРУШЕНЬ ВИБОРЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА МІЛІЦІЯ ВІДКРИЛА ЧОТИРИ КРИМІНАЛЬНІ ПРОВАДЖЕННЯ

-

- Advertisment -

Попри те, що позачергові вибори в Черкаській області пройшли спокійно, випадки порушень виборчого законодавства мали місце. Так, слідчими органів внутрішніх справ області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення чотирьох кримінальних правопорушень.

Зокрема, відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 157 Кримінального кодексу України за фактом підкупу виборців довіреною особою одного із кандидатів у депутати до Черкаської міської ради.

Слідчі дії проводяться по двох кримінальних провадженнях, відкритими за розповсюдження неправдивої інформації щодо одного з кандидатів на пост Президента України та кандидата на крісло мера міста Черкаси. Ці кримінальні провадження відкриті за статтею 157 Кримінального кодексу України, а саме – перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача.

Також відкрито кримінальне провадження за частино 2 статті 158 Кримінального кодексу України за фактом фальсифікації виборчих документів членами трьох виборчих комісій міста Черкаси. Ці особи, за інформацією довіреної особи одного з кандидатів на посаду Черкаського міського голови, видавали виборчі бюлетені з місцевих виборів громадянам, які не зареєстровані і не мали права голосувати на вказаних дільницях.

По всіх кримінальних провадженнях проводяться необхідні слідчі дії, направлені на встановлення усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень, притягнення винних осіб до відповідальності та ухвалення законних рішень. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласної міліції.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x