додому Новини Черкащина За добу в пожежах на Черкащині загинули чотири особи (ВІДЕО)

За добу в пожежах на Черкащині загинули чотири особи (ВІДЕО)

0

6 лютого близько пів на дев’яту ранку кам’янські рятувальники отримали повідомлення про пожежу, що виникла в селі Михайлівка. На місці події у житловому будинку знайшли тіло 37-річного чоловіка. Причиною пожежі, яка забрала його життя, стала необережність загиблого під час куріння. Про це інформує прес-служба УДСНС у Черкаській області.

У Жашкові о дев’ятій ранку теж сталося загорання у житловому будинку. Після ліквідації пожежі і проведення розвідки, надзвичайники знайшли в помешканні тіло 83-річної господарки. За попередньою інформацією, до пожежі призвів електрообігрівач, який експлуатувався із порушенням правил безпеки.

По обіді 6 лютого в селі Домантове Золотоніського району загорівся побутовий вагончик. Пожежу ліквідували працівники ДСНС та добровольці місцевої пожежної команди. На місці події було знайдено тіло 50-річного господаря. За попередньою інформацією, причиною пожежі та загибелі чоловіка стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

Ще одна пожежа, що забрала життя людини, сталася близько пів на третю дня у житловому будинку у смт Лисянка. Рятувальники винесли із помешкання тіло 47-річного господаря. Як і у попередньому випадку, причиною пожежі та загибелі чоловіка стала необережність під час куріння.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за добу згоріло два будинки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version