НовиниЗа добу у ДТП на Черкащині травмувалося троє людей

За добу у ДТП на Черкащині травмувалося троє людей

-

- Advertisment -

У другій половині дня 1 лютого у Черкаській області сталося три дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувалися троє людей. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ.

Так близько 15:28, на 4 км автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, 47-річний золотонішець збив 23-річну жительку Тальнівського району. Вона переходила переходила проїзну частину у невстановленому місці. Внаслідок пригоди пішохід отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рвану рану правої гомілки.

Вже близько 17:20 по вулиці Леніна в селі Тернівка Смілянського району, 58-річний смілянин за кермом "КІА-Соренто" збив 25-річного велосипедиста, який виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок пригоди хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом лівої ключиці.

А о 20:40 на 11 км автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, 39-річний черкасець за кермом "Хюндай І-30" збив 47-річного жителя Чапаївки. Він переходив проїзну частину дороги в невстановленому місті. Внаслідок пригоди пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні рвані рани голови, переломи лівого передпліччя та стегна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x