НовиниЧеркащинаЗа добу померло шестеро черкащан, у яких був коронавірус

За добу померло шестеро черкащан, у яких був коронавірус

-

- Advertisment -

За останню добу в Черкаській області було зареєстровано шість випадків смертей серед людей, в яких діагностували коронавірус. Всього ж за період пандемії хворобу не побороли 686 черкащан.

Оновлені дані по статистиці оприлюднила очільниця обласного Управління охорони здоров’я, заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

За останню добу на Черкащині підтвердили 367 нових випадків коронавірусу. Зокрема, в обласному центрі виявили 105 хворих, 36 – у Смілі, 31 – в Умані. Ще 22 хворих додалося на Звенигородщині, 21 – у Черкаському районі, 19 – на Тальнівщині, 18 – на Корсунь-Шевченківщині.

Також 13 випадків підтвердили за добу на Катеринопільщині, по 12 – на Золотоніщині та Уманщині, по 11 – у Монастирищенському та Смілянському районах, по 10 – на Драбівщині та Христинівщині. Окрім цього, по 8 нових хворих виявили в Городищенському та Кам’янському районах, 7 – на Чигиринщині, по 4 – в Каневі та на Лисянщині, 3 – в місті Ватутіне. Ще по одному випадку додалося на Канівщині та Чорнобаївщині.

Наразі в Черкаській області перебуває на лікуванні 4 356 пацієнтів із підтвердженим діагнозом/підозрою COVID-19. На стаціонарному лікуванні пзнаходиться 729 пацієнтів. Крім цього, у стаціонарах лікується 111 осіб із підозрою COVID-19. Ще 3 516 захворілих перебуває на амбулаторному лікуванні під наглядом лікарів первинної ланки. За весь період пандемії одужало 47 182 черкащани, за останню добу – 148 осіб.

За добу 17 березня в області було вакциновано від коронавірусу 320 черкащан. Загалом від початку вакцинальної кампанії в регіоні щеплено 3 319 осіб. Усі вони отримали 1 дозу вакцини CoviShield.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дружина очільника Черкащини підхопила COVID.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

5 ветеранів з Черкащини залучать в громади майже 7 млн грн

5 ветеранських бізнесів з Черкащини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала...

У Черкасах за минулий тиждень народилося більше хлопчиків

Протягом минулого тижня в Черкасах народилося 25 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Загалом світ побачило 14 хлопчиків...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x