додому Новини Черкащина За добу на Черкащині знайшли 21 боєприпас (ФОТО)

За добу на Черкащині знайшли 21 боєприпас (ФОТО)

0

Протягом 17 квітня сапери на Черкащині знищили на спеціальному полігоні 21 боєприпас різного калібру, серед яких − авіабомба. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, 14 боєприпасів піротехніки вилучила неподалік села Зарубенці, Монастирищенського району. На полі під час проведення земляних робіт тракторист вирив 8 артилерійських снарядів 76 калібру. Після їх вилучення сапери додатково обстежили прилеглу територію та виявили ще 6 боєприпасів, серед яких − 5 артилерійський снарядів 76 калібром та один 75 калібру.

Також цього дня сапери знищили на спеціальному полігоні 2 артилерійських снаряди, діаметром 76 та 105 мм, виявлених у лісосмузі неподалік смт. Маньківа.

За аналогічних обставин місцеві жителі виявило 5 небезпечних предметів, серед яких 3 артилерійські снаряди діаметром 76 мм, мінометна міна діаметром 81 мм та 10 кг авіаційна бомба, біля села Павлівка, Жашківського району.

Також сапери мають знищити артилерійський снаряд, калібром 76 мм, який виявили у Кам’янському районі, та мінометну міну, калібром 50 мм, із Канівщини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкасця вилучили автомат Калашникова та боєприпаси.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version