додому Новини Черкащина За добу на Черкащині виявили ще 449 хворих на коронавірус

За добу на Черкащині виявили ще 449 хворих на коронавірус

0
vechirniy.kyiv.ua

За останню добу на Черкащині лабораторно підтвердили 449 нових випадків захворювання на коронавірус. Загалом же за весь період пандемії було виявлено 78 474 хворих.

Про це повідомляє пресслужба ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Так, у Черкасах за добу підтвердили 111 випадків захворювання на COVID-19, у Смілі – 85, на Шполянщині – 30, на Золотоніщині – 26. Ще 21 новий випадок виявили на Канівщині, 19 – у Черкаському районі. По 17 позитивних тестів отримали в Умані та на Тальнівщині, по 15 – в Городищенському та Звенигородському районах.

Також по 14 нових випадків виявили на Катеринопільщині, Христинівщині та Чорнобаївщині, 10 – на Жашківщині. По 9 хворих підтвердили на Смілянщині та Уманщині, по 6 – на Драбівщині та Монастирищені. Ще чотири позитивних тести виявили на Кам’янщині, три – на Корсунь-Шевченківщині, два – у місті Ватутіне. По одному новому випадку додалося на Лисянщині та Чигиринщині.

За весь період пандемії на Черкащині одужали 66 602 хворих, за останню добу – 527. Від ускладнень коронавірусної інфекції померло 1151 хворий, за останню добу 13.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкащина увійшла до жовтої карантинної зони.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version