НовиниБезпекаЗа добу на Черкащині троє людей потрапили під колеса...

За добу на Черкащині троє людей потрапили під колеса авто

-

- Advertisment -

У Черкаській області вчора під колеса автівок втрапили три людини. Усіх постраждалих медики екстренки госпіталізували. Повідомляє Ірина Назарок, речниця КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

rada.ck.ua

Перша надзвичайна подія сталася у Монастирищі близько 14-ї години. На вулиці Соборна під колеса автомобіля втрапила 40-річна жінка. Вже за 5 хвилин медики швидкої оглядали пацієнтку. Її доправили до Монастирищенської ЦРЛ, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна.

Близько 17-ї години в Умані на вулиці Київська сталася аварія за участі пішохода. Медики прибули до місця події за 4 хвилини і почали надавати допомогу 76-річному чоловіку. Його доправили до Уманської міської лікарні. Попередньо у пацієнта діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійні рани, закриті травми та перелом гомілки.

О 18:45 надійшов виклик, що у Черкасах по вулиці Гагаріна під колеса авто втрапила жінка. За чотири хвилини медики вже надавали допомогу 39-річній пацієнтці. Попередньо у неї виявили закриту черепно-мозкову травму та травмо попереково-крижового відділу хребта.

Медики просять усіх учасників дорожнього руху бути свідомими, уважними та обережними! Пішоходів закликаємо враховувати обставини відключення вуличного освітлення та одягати світловідбивні елементи – флікери, а також вмикати ліхтарики навіть на пішохідних переходах. Адже у темний час доби у знеструмленому місті водій може не помітити людину в темному одязі, а як і помітить – автомобіль може просто не встигнути загальмувати.

Читайте також:

На Черкащині рятували дитину, яка опинилася сама в зачиненій квартирі (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x