додому Новини Черкащина За добу на Черкащині сталося три масштабні пожежі в екосистемах (ФОТО)

За добу на Черкащині сталося три масштабні пожежі в екосистемах (ФОТО)

0

Протягом минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі сухої трави, в одному з випадків пожежа перекинулася на надвірну споруду. Про це повідомляє пресслужба міськрайонного відділку ДСНС.

Так, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території по вулиці Героїв Холодного Яру у Черкасах. На місці події встановлено, що на відкритій території горить суха трава та вогонь вже перекинувся на надвірну споруду. До прибуття рятувальників громадяни намагалися загасити пожежу підручними засобами, проте їм це не вдалося. Вогнеборці протягом 20 хвилин локалізувати, ще 15 хвилин знадобилося для її ліквідації. Вогнем знищено 150 кв. м. сухої трави, пошкоджено надвірну споруду по всій площі та 6 куб. м. дощок. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Цього ж дня пожежа сухої трави виникла у селі Білозір’я, Черкаського району. Ліквідувати пожежу на площі 2 гектари вдалося протягом чотирьох годин, не допустивши її подальшого розповсюдження.

Окрім цього, в селі Яснозір’я пожежа сухої трави розповсюдилась на площу в 3 гектари. Ліквідовано її було через 3 години. Причинами всіх загорань стало необережне поводження з вогнем невстановленими особами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом вихідних на Черкащині шість разів горіла суха рослинність.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version