додому Новини Черкащина За добу на Черкащині ліквідували 6 пожеж сухої трави

За добу на Черкащині ліквідували 6 пожеж сухої трави

0

За добу 31 березня на відкритих територіях області рятувальники Черкащини ліквідували 6 пожеж сухої рослинності. Найбільшої шкоди вогонь завдав Золотоніському району. Так, у селі Щербинівка, на відкритій території Кропивнянської сільської ради загоралася суха трава, площа охоплена вогнем становила 5 га. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Не менш масштабна пожежа очерету на березі річки Дніпро сталася в адміністративних межах Золотоніського району. Вогнем було охоплено площу у 3 га. Рятувальники, які прибули на місце події, загасили вогонь.

Ще одна пожежа сухої трави виникла на відкритій території в місті Канів. Рятувальники, які прибули на місце події, протягом 30 хвилин погасили полум’я, що охопило суху траву на площі 1 га.

Аналогічні пожежі цього дня сталися у Черкаському та Шполянському районах. Силами рятувальників, які прибули на місця подій, були успішно ліквідовані. За попередніми даними, причиною пожеж у всіх випадках стало необережне поводження з вогнем людей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом вихідних на Черкащині сталося п'ять пожеж сухої трави.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version