додому Новини Черкащина За добу на Черкащині двічі палало через несправну електрику (Фото)

За добу на Черкащині двічі палало через несправну електрику (Фото)

0

Протягом доби 5 січня у Черкаські області сталось дві пожежі в житлових будинках, причинами яких вогнеборці називають порушення правил експлуатації електроприладів або коротке замикання проводки.

Палало у Смілянському та Чорнобаївському районах. Одна з пожеж забрала життя чоловіка, повідомляє управління ДСНС в Черкаській області.

Так, близько 8-ї ранку на вулиці Нечуя Левицького в селі Велика Яблунівка, що на Смілянщині, спалахнув будинок. Трохи більше, ніж за годину рятувальники ліквідували загорання, але вогонь стиг знищити морозильну камеру, меблі та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.

Господар будинку, надихавшись диму, зазнав отруєння продуктами горіння та був терміново госпіталізований до лікарні.

ck.dsns.gov.ua

Надвечір, близько 18:00, полум’я спалахнуло на Чорнбаївщині – в селі Велика Бурімка на вулиці Шкільна. На боротьбу з вогнем в рятувальників пішло дві години. Під час розбору конструкцій у будинку вогнеборці виявили бездиханне тіло 50-річного господаря.

Пожежа знищила покрівлю та перекриття будинку на площі 20 м.кв., меблі та побутову техніку. Причиною загорання, за попередніми даними ДСНС, стало коротке замикання електропроводки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Монастирищенському районі через недопалок у будинку загинув чоловік.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version