НовиниЧеркащинаЗа добу коронавірус підтвердили ще у понад 600 черкащан

За добу коронавірус підтвердили ще у понад 600 черкащан

-

- Advertisment -

Із початку пандемії коронавірусу на Черкащині зареєстровано 30 784 випадки захворювання. За минулу добу обласний лабораторний центр провів 1 527 ПЛР-досліджень. Станом на ранок 12 грудня в області підтвердили ще 651 новий випадок.

Про це проінформувала заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

Так, коронавірус підтвердили в 100 жителів Черкас, 72 канівців, 68 смілян. Також позитивні результати на тест отримали 48 жителів Золотоноші, 41 – з Черкаського району, 36 – з Умані. Ще 34 нові випадки підтвердили у Золотоніському районі, 30 – у Корсунь-Шевченківському районі, 29 – на Шполянщині, 28 – у Кам’янському районі та 27 – на Чигиринщині.

Окрім цього, 20 хворих додалося у Монастирищенському районі, 17 – на Звенигородщині, 16 – на Жашківщині, 13 – на Чорнобаїнщині, по 11 – у Смілянському та Канівському районах та по 10 – у Драбівському і Лисянському. Також 8 нових випадків підтвердили на Уманщині, 7 – на Городищені, 5 – у Тальнівському районі, по 4 – у місті Ватутіне та на Маньківщині, двоє хворих додалося у Христинівському районі.

На стаціонарному лікуванні наразі перебуває 638 пацієнтів, ще 56 осіб госпіталізовані до лікарень із попередньо підтвердженим діагнозом коронавірус. Окрім цього, 6 832 пацієнти лікуються вдома під наглядом сімейних лікарів.

Вже одужало 23 083 черкащан, за минулу добу – 580 осіб. Зареєстровано 231летальний випадок, минулої доби померли троє осіб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, закладам медицини Черкащини передали ще 5 ШВЛ-апаратів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x