додому Новини Черкащина За час страйку перевізників черкаські тролейбусники отримали додатково 20 тисяч виручки

За час страйку перевізників черкаські тролейбусники отримали додатково 20 тисяч виручки

0

Близько 20 тисяч гривень виручки додатково отримав КП "Черкасиелектротранс" за 4 години страйку перевізників. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Загалом у плановому режимі в місті щоденно працює 52 тролейбуси. У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася у місті через кількагодинний страйк приватних перевізників, КП "Черкасиелектротранс" терміново запустили п’ять додаткових тролейбусів, які курсували за трьома найбільш перевантаженими напрямами, охопивши найвіддаленіші мікрорайони міста.

Вони були направлені за маршрутом від тролейбусного депо до санаторію "Україна" – проспектом Хіміків, вул. Смілянською та бульв. Шевченка. Також від Площі Слави (від вул. Святотроїцької, бульваром Шевченка та вул. Смілянською) до площі Перемоги (біля літака) та від Вантажного порту до Залізничного вокзалу.

"На аналогічні додаткові маршрути сьогодні ми випустили 8 тролейбусів. Тобто зараз у місті працюють 60 одиниць електротранспорту. Тоді як, за потреби, ми готові гарантовано підготувати та надати 65 тролейбусів. Звісно, це не новий транспорт, а той, що відслужив вже 25-30 років, але він технічно справний і може певний період здійснювати громадські перевезення", – зауважив директор КП "Черкасиелектротранс" Петро Кучер.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські перевізники зняли з маршрутів усі автобуси.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version