НовиниЗа 5 місяців колектив обласного драмтеатру провів 32 благодійних...

За 5 місяців колектив обласного драмтеатру провів 32 благодійних заходи

-

- Advertisment -
Черкаський академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка на своїй сторінці Фейсбуку “підбив” творчі здобутки та напрацювання за ці складні воєнні часи:

“Протягом п’яти місяців ми влаштували 32 благодійні заходи в різних закладах Черкащини. Вражає, правда ж? За цією красивою цифрою криються: кількагодинні репетиції, урегулювання транспортного питання, добір костюмів і підготовка реквізиту, перевезення й встановлення декорацій, налаштування світла і музики, показ постановки… Однак найважливіше, що ми забезпечили підтримку ЗСУ та людям, які вимушено залишили домівки.

Окрім цього, команда допомагала дітям упоратися з тривожністю під час війни, відволікала від подій, що тривають в країні та дарувала безтурботність, яку хочуть забрати нині.
У травні-червні ми зіграли 9 вистав для малечі в арт-укритті ТРЦ «PIONEER». Новий формат показу музичних казок, але все ті ж зацікавлені погляди, щирі усмішки й гучний сміх. У цей період артисти тримали економічний тил в області, а глядачі ще й донатили на допомогу бійцям та Гуманітарному центру ЧМР.
Потім ми ладні були зрушити гори й дістати зіроньку з неба, аби відновити вистави на сцені театру. Це було ще те надзавдання! Але колектив наполегливо потрудився, кожен з них сумлінно виконав свої обов’язки і вуаля — маємо 11 постановок.
Кілька разів протягом показів лунали повітряні тривоги, але ЗСУ + мистецтво = сила! Наші захисники вправно ліквідовували загрози, а опісля актори продовжували грати. Дякуємо глядачам, які поверталися з бомбосховища до зали. Це безцінно!”
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

На Черкащині очікуються невеликі дощі

Циклони продовжують утримувати свій вплив Черкащиною. Очікуються невеликі дощі, місцями з грозами, проте вдень суттєвих опадів не передбачається. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x