НовиниЗа 5 місяців колектив обласного драмтеатру провів 32 благодійних...

За 5 місяців колектив обласного драмтеатру провів 32 благодійних заходи

-

- Advertisment -
Черкаський академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка на своїй сторінці Фейсбуку “підбив” творчі здобутки та напрацювання за ці складні воєнні часи:

“Протягом п’яти місяців ми влаштували 32 благодійні заходи в різних закладах Черкащини. Вражає, правда ж? За цією красивою цифрою криються: кількагодинні репетиції, урегулювання транспортного питання, добір костюмів і підготовка реквізиту, перевезення й встановлення декорацій, налаштування світла і музики, показ постановки… Однак найважливіше, що ми забезпечили підтримку ЗСУ та людям, які вимушено залишили домівки.

Окрім цього, команда допомагала дітям упоратися з тривожністю під час війни, відволікала від подій, що тривають в країні та дарувала безтурботність, яку хочуть забрати нині.
У травні-червні ми зіграли 9 вистав для малечі в арт-укритті ТРЦ «PIONEER». Новий формат показу музичних казок, але все ті ж зацікавлені погляди, щирі усмішки й гучний сміх. У цей період артисти тримали економічний тил в області, а глядачі ще й донатили на допомогу бійцям та Гуманітарному центру ЧМР.
Потім ми ладні були зрушити гори й дістати зіроньку з неба, аби відновити вистави на сцені театру. Це було ще те надзавдання! Але колектив наполегливо потрудився, кожен з них сумлінно виконав свої обов’язки і вуаля — маємо 11 постановок.
Кілька разів протягом показів лунали повітряні тривоги, але ЗСУ + мистецтво = сила! Наші захисники вправно ліквідовували загрози, а опісля актори продовжували грати. Дякуємо глядачам, які поверталися з бомбосховища до зали. Це безцінно!”
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x