додому Новини Черкащина За 10 років у Черкаській обласній лікарні лікувалися більше 600 тисяч дітей...

За 10 років у Черкаській обласній лікарні лікувалися більше 600 тисяч дітей  

0
обласна лікарня
ck-oda.gov.ua

Десять років із дня відкриття відзначає Черкаська обласна дитяча лікарня. Відтоді тут пролікували понад 608 тисяч маленьких пацієнтів. За якістю послуг заклад – один із кращих в Україні. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

14 вересня 2011 року медична установа офіційно розпочала роботу.

«Медичні заклади області в цілому надають послуги на дуже високому рівні, наше ж завдання допомагати їм у розвитку та підтримувати, – зазначив голова ОДА Олександр Скічко. – Разом із донечкою довелося перевірити якість послуг у дитячій обласній лікарні. Гордість бере за тих фахівців, які працюють на Черкащині. Обласна дитяча лікарня, зважаючи на вік, має неабиякий потенціал для розвитку та розбудови. Наступний рік стане великобудівничим для медичної галузі. У межах Програми Президента «ВеликеБудівництво» будуть відбудовуватися обласні лікарні. Для Черкаської обласної дитячої уже маємо такі плани: хочемо звести ще одне відділення» – повідомив Олександр Скічко, голова Черкаської ОДА.

Загалом, додав він, цьогоріч запустили в роботу вісім приймальних відділень у районних лікарнях Черкащини. Всі вони устатковані новим обладнанням.

обласна лікарня
ck-oda.gov.ua
обласна лікарня
ck-oda.gov.ua


«Ми щоденно розвиваємося та намагаємося покращувати якість наших послуг, фаховість спеціалістів, адже йдеться про порятунок найменших – наших дітей. За десять років роботи ми провели тисячі операцій, які врятували здоров’я нашим пацієнтам. 700 із таких втручань були для новонароджених. Не буду говорити про те, що такі операції надскладні не тільки у плані обладнання, а й тонкості роботи» – відзначає директор закладу Микола Кондрацький.

Як повідомляла vikka.ua, Вихованки черкаської баскетбольної школи здобули срібні медалі Всесвітніх учнівських ігор.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version