додому Новини Черкащина "З такими темпами праці міст ремонтуватимуть рік", – відео реконструкції черкаської дамби...

"З такими темпами праці міст ремонтуватимуть рік", – відео реконструкції черкаської дамби підірвало мережу

0

У спільноті "Типові Черкаси" у Facebook опублікували відео дамби під час ремонтних робіт. Як зазначає автор відео Олександр Постол, ролик знято 27 червня близько о 13:15 годині.

"Як бачимо, десятки робітників та безліч техніки, не покладаючи рук, роблять все можливе, аби якомога швидше завершити роботи на надважливому для міста об'єкті", – з іронією написали у спільноті.

Черкаські користувачі Facebook в соцмережі активно обговорювали такий "швидкий" ремонт. Деякі з черкащан вважають, що міст ремонтуватимуть рік.

Нагадаємо, на час ремонту проїзд через міст буде дозволений лише у визначені години ("вікна"): щодня з 6.00 до 9.00; з 16.00 до 19.00. Згодом, орієнтовно через два тижні, рух у "вікна" буде дозволений лише автобусам і спецтранспорту.

Попередньо ремонт триватиме близько 4 місяців. За цей час на мосту укладуть суцільну монолітну плиту на всій проїзній частині, влаштують нову гідроізоляцію, покладуть два шари асфальтобетонного покриття, пофарбують залізні ферми тощо. Паралельно з мостом ремонтуватимуть також дорожнє полотно самої дамби, протяжністю 12 км.

Як повідомляв сайт vikka.ua, додаткових дизелів на час ремонту мосту через Дніпро черкаська залізниця не планує.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version