НовиниКриміналЗ погонею та ножем: на тихій вулиці у Золотоноші...

З погонею та ножем: на тихій вулиці у Золотоноші розігрався справжній бойовик (Відео)

-

- Advertisment -

17 листопада жителі Золотоноші, які мимоволі стали очевидцями події, були шоковані, спостерігаючи за бойовиком, що розігрався близько 16 години на донедавна ще тихій міській вулиці.

На розі вулиць Новоселівська – Незалежності між чотирма чоловіками зав’язалася сутичка. Причому двоє з них намагалися втекти, інші два – затримати втікачів, пише Золотоноша.City.

Бійка відбувалася навпроти продуктового магазину, що поруч із військкоматом і якихось десяток метрів від Золотоніського відділу поліції.

Як розповіли свідки, біля магазину водій-експедитор вивантажував ящики із товаром. Як тільки він зайшов до приміщення, чоловік з протилежного боку вулиці кинувся до кабіни рефрижератора. Відчинив двері, щось ухопив і кинувся навтьоки. Зачувши звук дверцят, що зачинилися, з магазину вибіг водій. Він побачив кремезного чоловіка і кинувся його наздоганяти. У цю мить з вулиці Незалежності повернув автомобіль «ВАЗ», з нього вискочили кермувальник та пасажир, які стали переслідувати чоловіка.

Перехопивши злодія, чоловіки намагалися утримати його, але йому на виручку звідкись поспішив інший. Мабуть, був напоготові або ж чатував на всяк випадок.

Втікач дістав ножа. Його рухи з оголеним лезом були впевненими і різкими, він зовсім не збирався лякати цією зброєю, навпаки, намагався нанести точний удар в живіт перехоплювача. Коли злодіям вдалося таки вирватися, вони чимдуж побігли у напрямку Меморіального парку, перегукуючись між собою на незнайомій мові. Покупці та перехожі мовчки спостерігали за усім, що відбувалося. Як розповів нам очевидець поважного віку, вразило те, що жоден з них не відреагував на прохання хлопців із «Жигулів» викликати поліцію, набрати «102». Кинулася допомагати лише продавчиня магазину, яка побігла за підмогою до військкомату. Але коли службовці вибігли на вулицю, було вже запізно.

За кілька секунд до втікачів-іноземців підлетіло авто «SKODA Fabia» з відчиненими дверцятами. Очевидно, водій був напоготові і чекав дружків з товаром чи грошима, а тут усе пішло не за планом. Чоловіки на ходу заскочили до авто, і воно рвонуло з місця. Переслідувачі кинулися за ним, один з них дістав мобільний телефон.

«Усі три злочинці затримані, − повідомив начальник Золотоніського відділу поліції Олександр Охріменко. – Вони знаходяться під вартою. Це гастролери з Грузії, за якими тягнеться шлейф грабежів на території України. Кожен з них має судимість за аналогічні злочини. Затримати їх нам допомогли колеги з Черкас. Після оголошеного плану «Перехват» вони зупинили підозрілу «SKODA Fabia» на в’їзді в обласний центр. В уродженців іншої країни – порушення паспортного режиму, у них закінчився термін перебування на території України. Відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу під вартою вони будуть протягом 3 діб, доки суд не обере міру запобіжного заходу».

За словами Олександра Охріменка, на місці скоєння злочину випадково опинилися два золотоніські правоохоронці – начальник сектору дізнання та його колега, які поверталися до відділу. Вони миттєво оцінили ситуацію і кинулися на захист експедитора, переслідуючи заїжджих рецидивістів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Тальному впіймали хулігана, який «розважався» на цукровому заводі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x