додому Новини Черкащина З початку осені на Черкащині здали в оренду майже 100 гектарів землі

З початку осені на Черкащині здали в оренду майже 100 гектарів землі

0

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області минулого місяця організували 10 електронних земельних торгів, під час яких продали права оренди 18 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 92 гектари. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Наразі в користування інвесторам передали на сім років 4 ділянки на Драбівщині та по 7 у Жашківському й Кам’янському районах. До сільських рад, в адмінмежах яких розташовані ці ділянки, переможці торгів разом сплачуватимуть майже 165 тис. грн. щороку.

Зазначимо, що електронні торги проводять відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 р. №688 "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження електронних земельних торгів і забезпечення зберігання та захисту даних під час їх проведення".

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їхніх площ і кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру в розділі "Земельні аукціони".

Як повідомляв сайт vikka.ua, понад сто земельних ділянок водного фонду Черкащини готують на торги.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version