НовиниЗ обласного бюджету спрямували 7 млн грн на медичне...

З обласного бюджету спрямували 7 млн грн на медичне обслуговування чорнобильців

-

- Advertisment -

На 2014 рік для надання постраждалим чорнобильцям області пільг і компенсацій, з державного бюджету спрямовано майже 69,2 млн грн. Ще 7, 3 млн грн – з обласного бюджету.

Про це з посиланням на директора департаменту соціального захисту ОДА Сергій Могилей повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Черкащина посідає п’яте місце серед областей України за чисельністю осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, понад 120 тис. осіб мають відповідний статус, з них 7,2 тисячі – інваліди, зокрема 66 осіб – дітей-інвалідів.

Із 7 млн грн, спрямованих із обласного бюджету, на медикаментозне забезпечення чорнобильців в обласному центрі радіаційного захисту населення спрямують 1 млн 150 тис. грн, на послуги із зубопротезування в обласній стоматологічній поліклініці – 150 тис. грн, інші кошти – майже 6 млн грн, розподілено районам та містам області.

За словами Сергія Мигилея, зараз у житлових реєстрах перебуває 536 чорнобильців, з них першої категорії – 247 осіб, які очікують забезпечення пільговим житлом у межах державної програми "Забезпечення житлом постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x