НовиниЧеркасиЗ новорічних "пригод" Черкаського онкодиспансеру

З новорічних “пригод” Черкаського онкодиспансеру

-

- Advertisment -

1.31.12.2021 приблизно о 18.30 декілька автомобілів зупинились і перекрили заїзд до медустанови з вул. Менделєєва. Зухвала компанія молодиків не реагувала на зауваження охоронця, відчинили двері авто, увімкнули гучну музику, та «далеке» світло в бік двору лікарні та охоронця і почали розпивати алкоголь на капоті, а потім влаштували потужний фейєрверк на відстані 50 см від паркану.

На виклик поліції – майже добу 0(нуль) реакції. “Олена перша”, допитавши мене про мене наддетально, прізвище, ім’я, по батькові, посада. Адреса та рік народження її не задовільнили, наполягла на точному числу та місяці народження, наказала – чекати поліцію. Чекаємо.

Неподобства відбувались близько 100 метрів від місця зберігання радіоактивних матеріалів та біля найбільшого в області сховища “наркотиків”. Вирішували кризу власними зусиллями. Нагадаю – 86% працівників ЧеркООД жінки, на озброєнні маємо віники та швабри. Про хворих, у т.ч. дітей – промовчимо. Не неодноразові запитання про те, коли з’явиться поліція, пані “Олена перша” відповідала, що їй невідомо.

Наступний сюжет. 01.01.2022, близько першої години ночі біля корпусу з паліативними (невиліковними) пацієнтами невідомий автомобіль звалив дві секції бетонно-металевого забору і втік. Медперсонал – дві жінки відповідально не полишали важкохворих і слухали нічну стрілянину. Вранці з вихідних днів викликали працівників для поновлення паркану за допомогою підручних матеріалів та продовження успішної оборони від святкового мирного населення.

Усім, хто дочитав, щасливого та здорового 2022го!!!

Лікар Парамонов, з санаторно-медичного містечка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x