додому Новини Черкащина З надбавкою і премією мер Черкас отримуватиме близько 70 тисяч гривень зарплатні

З надбавкою і премією мер Черкас отримуватиме близько 70 тисяч гривень зарплатні

0

Загальний місячний дохід міського голови Черкас Анатолія Бондаренка становитиме близько 70 тисяч гривень до оподаткування. Про це повідомляють користувачі Facebook-спільноти "Черкащани Live", проаналізувавши рішення міськради "Про преміювання міського голови, встановлення йому надбавок, надання матеріальної допомоги у 2019 році".

Так, цього року міський голова отримає премію в 380% від окладу. Також депутати встановили меру надбавку за високі досягнення у праці як керівнику, який безпосередньо займається розробленням проектів нормативно-правових актів, проводить експертизу проектів таких актів, в розмірі 100 відсотків посадового окладу.

"Оклад голови становить 11 600 гривень, відтак додаткове щомісячне преміювання становитиме 44 080 гривень", – йдеться у повідомленні.

Також Бондаренку надаватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати і для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки.

Зазначимо, раніше Анатолій Бондаренко відмовлявся від преміювання і обіцяв ці кошти спрямувати на допомогу онкохворим діткам. Очільник міста навіть наклав вето на попереднє рішення депутатів про надання йому премії. 

Нагадаємо, раніше ми аналізували, скільки своїх передвиборних обіцянок виконав Анатолій Бондаренко за три роки на посаді міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати знову проголосували за преміювання міського голови.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version