НовиниЗ другої спроби у Черкасах демонтували скандальну розливайку (ФОТО)

З другої спроби у Черкасах демонтували скандальну розливайку (ФОТО)

-

- Advertisment -

14 липня на пляжі "Пушкінський" зчинився черговий скандал через демонтаж тимчасової споруди. На місці події працювало кілька десятків патрульних, прийшли активісти ЦК "Азов" та очільник міського управління інспектування Олександр Давиденко, пише "Інфоміст".

Власник тимчасової споруди визнає, що вона – незаконна, однак каже, що демонтаж має проводитися відповідно до рішення виконкому та суду. А копію рішення виконавчого комітету без підпису вважає не чинною.

Юрист Центру правової інформації та консультацій Олена Фюдр, яка представляє інтереси власника тимчасової споруди, заявила, що органи місцевого самоврядування перевищили свої повноваження в частині того, що вони взяли на себе зберігання демонтованого майна і проведення демонтажу намета.

– Рішення винесено 1 липня цього року. На ознайомлення власника із цим документом був тиждень. Тобто його дія закінчилася 8 липня. Натомість, за словами заявника, до нього звернулися лише 11 липня. Представники влади мали були ознайомити з цим рішенням, викликати цього пана, перевірити усі документи і зобов’язати в нормальні терміни демонтувати це, – обурюється юристка.

11 липня під час спроби демонтажу теж зчинилась бійка між представниками управління інспектування та працівниками ТС. Тоді власник палатки написав розписку, у якій пообіцяв розібрати незаконно встановлене майно на пляжі до 12 липня. Натомість власник стверджує, що писав заяву під примусом.

За словами юриста, що представляє інтереси власників ТС, він мав подати копію заяви та розписки в органи місцевого самоврядування.

 – Ми з поліцією провели тут міні-нараду і вирішили дати йому ще один шанс при наявності розписки. Він написав її і обіцяв до 12 липня прибрати. Вчора приїжджаємо, а все на місці, пиво ллється. Сьогодні вирішили зробити демонтаж, – каже Давиденко. – Якщо сьогодні не вдасться демонтувати, то я сюди приїжджати більше не буду. Чому я маю платити державні кошти за простій машини? Вона стоїть, четверо працівників стоять.

Як повідомив очільник управління інспектування, намет розібрали, власник написав розписку, що не має претензій до управління, а все майно не зазнало ушкоджень. Деталі ТС він має забрати з пляжу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліцейські силоміць "демонтували" МАФ у центрі Черкас.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x