додому Новини Черкащина З Днем Нацполіції! Черкаських правоохоронців привітали з професійним святом (Фото)

З Днем Нацполіції! Черкаських правоохоронців привітали з професійним святом (Фото)

0

4 липня Україна відзначає шосту річницю створення Нацполіції. Заходи з нагоди професійного свята відбулися і в Черкасах, в обласному драматичному театрі.

Світлинами поділились у пресслужбі міськради, УПП та ГУНП у Черкаській області.

Працівників правоохоронного відомства Анатолій Бондаренко відзначив міськими нагородами: подяками, грамотами виконавчого комітету, цінними подарунками, нагрудними знаками «За мужність і героїзм». Ними заохотили співробітників ГУНП в Черкаській області, обласного управління патрульної поліції, слідчого управління та батальйону управління поліції охорони.

“Дякую за участь у громадському житті нашого міста. За те, що оберігаєте наш спокій, щодня на вулицях Черкас захищаєте наших жителів, відстоюєте та обороняєте Україну на східному фронті, – прокоментував Анатолій Васильович. – У вас складна та відповідальна робота, яка не знає вихідних чи свят. Сьогодні вам доводиться виконувати свої службові обов’язки у непростий для нашої країни та всього світу час, у час, сповнений несподіваних викликів та загроз. Разом із тим, суспільство розраховує на вас та на вашу допомогу. Ми віримо і сподіваємося, що ви не підведете. Дякую кожному за службу!”

На театральній площі всі охочі могли ознайомитися зі спорядженням роти ТОР, посидіти в патрульному авто та випробувати на собі алко-окуляри «Drunk Busters», які імітують стан алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв сайт vikka.ua, зіркового футболіста Артема Довбика хочуть зробити почесним громадянином Черкас.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version