НовиниЧеркащинаЗ дев’ятої спроби: черкаські депутати проголосували за демонтаж кіоску...

З дев’ятої спроби: черкаські депутати проголосували за демонтаж кіоску біля лікарні

-

- Advertisment -

Під час сесії Черкаської міської ради, що відбулася сьогодні, 20 лютого, депутати нарешті підтримали пропозицію "вільнодемократівця" Тараса Коломійця щодо демонтажу тимчасової споруди по вулиці Чорновола, 1 поблизу КНП "Другий Черкаський міський центр ПМСД". Також він вимагав зобов’язати юрвідділ підготувати позов до суду щодо захисту прав міської ради на земельну ділянку, де розміщено кіоск.

Про це передає кореспондент сайту vikka.ua.

Так, депутат повідомив, що у грудні 2019 року він отримав відповіді на свої попередні запити щодо демонтажу вказаної споруди. В документі йшлося про те, що в листопаді виконком проголосував за демонтаж тимчасової споруди по вулиці Чорновола, 1.

Окрім цього, було зазначено, що згідно з інформацією Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, цей кіоск є нерухомим майном з відповідною адресою по вул. Чорновола, 3/1.

"Враховуючи вищевикладене і те, що користувач земельної ділянки не має в своєму штатному розкладі юристів, а кінцевим власником земельної ділянки є Черкаська міськрада, прошу юридичний відділ департаменту архітектури та містобудування зобов’язати звернутися до суду щодо захисту прав міськради на земельну ділянку по вул. Чорновола, 1", – повідомив Тарас Коломієць.

Також депутат зазначив, що необхідно провести службову перевірку щодо дій працівників ЦНАПу, реєстратора та керівництва, які здійснили оформлення речових прав на нерухоме майно, а саме на вказану незаконну споруду. Окрім цього, слід дати протокольне доручення управлінню муніципальної інспекції терміново, до 28 лютого 2020 року, провести роботу з власниками тимчасової споруди та перенести її на відповідну адресу по вул. Чорновола, 3/1, за якою закріплено їх майнове право.

"Якщо власники відмовляться добровільно перенести свою споруду на зареєстровану адресу, то необхідно це зробити силами муніципальної інспекції та за рахунок коштів, що передбачені в бюджеті міста", – підкреслив Тарас Коломієць.

Таку пропозицію підтримали 22 депутати і з дев’ятої спроби за неї було проголосовано.

Як повідомляв сайт vikka.ua, МАФ біля черкаської поліклініки не можуть знести через право власності.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x