додому Новини З аукціону продадуть 24 автівки чиновників

З аукціону продадуть 24 автівки чиновників

0

Міністерство фінансів України опублікувало список із 24 транспортних засобів, які виставлять на аукціон. У списку, який опублікований відкрито, є держномери автомобілів та їх первинна вартість перед аукціоном. Про це інформує "Газета по-українськи".

Міністерство фінансів ухвалило рішення про реалізацію 24 легкових автомобілів, повідомляється на сайті відомства. На виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про економію державних коштів" Мінфін прийняв рішення продати 24 автомобіля. Автівки продаватимуть відповідно до порядку відчуження об'єктів держвласності (постанова Кабміну України від 06 червня 2007 року №803).

Аукціон, кажуть у Мінфіні, буде проводитися державним підприємством "Управління по експлуатації майнового комплексу", яке підпорядковується Міністерству фінансів України. Ця ж організація займеться проведенням аукціону інших автомобілей державних автопарків (всього близько 1500 автомобілів). Кошти від продажу автомобілей будуть спрямовані в загальний фонд державного бюджету України, кажуть у Мінфіні.

У цьому списку не вказаний пробіг автомобілів, зате відзначається, що знос кожного авто становить 100%. У списку можна знайти і Daewoo Lanos за 45 000 гривень і Mercedes-Benz Viano, який в 10 разів дорожче.

Даних про те, яка організація проводила оцінку автомобілів і якими критеріями керувалася, Мінфін не дає. Публічний аукціон з продажу державних автопарків відбудеться в середині липня 2014 року.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version