НовиниОсвітаНа Черкащині поліцейські здійснили мрію дівчини-підлітка

На Черкащині поліцейські здійснили мрію дівчини-підлітка

-

- Advertisment -

Ювенальна поліція України разом із благодійним фондом запустили соціальний проєкт «Мріяти про майбутнє разом». Про це повідомляють у поліції Черкаської області. 

До нього може долучитися кожен небайдужий, щоб стати добрим чарівником для дитини, яка нині опинилася в складних життєвих обставинах. Одна мрія дівчинки з Умані, наразі, здійснилася.

Ювенальні поліцейські Уманського районного управління поліції у новорічні свята навідалися до 14-річної Яни, жительки села Паланка Уманського району. Мрія дівчинки дуже вразила інспекторів.

Яна розповіла правоохоронцям, що понад усе мріє про перемогу України. Вона поділилася, що в умовах війни її навчальний процес відбувається у дистанційній формі. Та через відсутність ґаджетів, дівчинка не має можливості навчатися, але дуже хоче отримувати знання онлайн, як і її однокласники.

Одна мрія неповнолітньої Яни здійснилася. Інспектори передали дівчинці телефон, тож відтепер вона матиме доступ до освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Яна подякувала поліцейським та меценатам за подарунок й пообіцяла добре навчатися.

Читайте також:

У Черкасах чоловік побив свою співмешканку, спричинивши їй перелом руки. Правопорушнику призначено позбавлення волі стороком на 2 роки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x