додому Новини Юрист розповів, як "позбутися сусідів"

Юрист розповів, як "позбутися сусідів"

0

У черговій програмі "Дійові особи" гості студії говорили про сусідські війни. Під час розмови на запитання ведучого, юрист Максим Полішкевич розповів, що можна зробити, щоб сусіди не "діставали".

За його словами, скарги – це добре, але малоефективно.

"Ви маєте напрацювати певну доказову базу у вигляді актів за підписами сусідів, звернення в міліцію, якщо на те є підстави відповідно, довідки керівників РЕУ чи СУбу, якщо ви збираєтеся ставити їх на місце в судовому порядку", – говорить юрист.

Він розповів, що часто трапляється так, що якщо не допомагають умовляння, то адміністративні проблеми сусідам створюють постійні заяви правоохоронцям. А це вже змушує їх коригувати свою поведінку.

"Якщо не допомагають адміністративні засоби, то тоді напрацьовуйте елементи доказової бази у вигляді кількох актів, скарг чи заяв і звернень в міліцію. А вже з цим ви зможете звернутися до суду і там просити захисту залежно від того чим вам заважають сусіди. Але безумовно це не панацея у нас в цьому плані складне – застаріле законодавство", – розповів Максим Полішкевич.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version