додому Новини Черкащина Юний музикант прославлятиме Черкаси на міжнародних конкурсах у Італії (ФОТО)

Юний музикант прославлятиме Черкаси на міжнародних конкурсах у Італії (ФОТО)

0

14-річний музикант із Черкас Роман Сапунцов візьме участь у двох міжнародних конкурсах баяністів та акордеоністів. Незважаючи на юний вік, хлопець уже має 16 престижних музичних перемог. Про це повідомляє черкаський прес-клуб.

Свою першу перемогу Роман здобув у 8 років – а сьогодні про його талант говорить Європа, і бачити своїм студентом Романа Сапунцова хочуть кращі українські консерваторії.

Юний музикант візьме участь одразу у двох міжнародних конкурсах акордеоністів, що відбудуться в Італії: "Премія міста Кастельфідардо" (10-17 вересня) та "Премія міста Ланчіано" (25-30 вересня).

"Українська дитина, наш хлопчик, вражає журі європейських конкурсів", – із гордістю говорить про Романа його викладачка Надія Качор. Вона займається із Романом уже 2 роки – з того часу, як родина хлопчика була змушена покинути Авдіївку і переїхати жити до Черкас. Надія Василівна каже, що кожен конкурс дає можливість Роману піднятися на нову сходинку свого таланту, оскільки саме там можна познайомитися і з манерою інших виконавців, і з прийомами виконання творів та новим репертуаром музикантів різних країн світу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, найкрасивішою жінкою світу стала черкащанка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version