НовиниЧеркащинаЮні художники із Черкас взяли участь у виставці-конкурсі (ФОТО)

Юні художники із Черкас взяли участь у виставці-конкурсі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Свої творчі шедеври показали на виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" вихованці ПНЗ "Багатопрофільний молодіжний центр" ЧМР. Про це повідомляє Молодіжний центр.

Мистецький захід заклад позашкільної освіти проводить із метою підтримки талановитих дітей та підлітків дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, пробудження у неї поваги до національної культурної спадщини, сприяння реалізації творчих задумів вихованців.

У виставці-конкурсі взяли участь діти Центру відповідно до вікових категорій: 6-10 років, 11-15 років та 16-18 років включно. Творчі роботи оцінювали за двома розділами: "декоративно-ужиткове мистецтво" та "образотворче мистецтво" у 23 номінаціях згідно наступних критеріїв: композиція, складність виготовлення, якість та ступінь емоційного впливу.

Дитячі роботи виконані в різних техніках та стилях, із використанням різноманітних матеріалів, та головне, що їх об’єднує – це багата фантазія і любов до мистецтва.

27 найкращих дитячих експонатів візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" і 1 – в обласній виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, які відбудуться у КЗ "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради".

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одному із черкаських музеїв презентували виставку народної картини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x