додому Новини Черкащина Юні гімнасти з Черкас вибороли призові місця на відкритому чемпіонаті (ФОТО)

Юні гімнасти з Черкас вибороли призові місця на відкритому чемпіонаті (ФОТО)

0

Відкритий чемпіонат зі спортивної гімнастики пройшов у місту Біла Церква впродовж 23-25 листопада. Про це пише "Чемпіон".

У змаганнях взяли участь 125 дівчат та 80 хлопців з різних міст України. Так, за звання кращого змагалися юні гімнасти з Білої Церкви, Києва, Харкова, Чернігова, Черкас, Запоріжжя, Ніжина, Новгород-Сіверського, Маріуполя та міста Покров.

За результатами виступів перше місце у своїй віковій категорії вибороли чотири вихованці КЮСШ "Спартак" Черкаської міської ради. Ними стали Анна Харченко, Ніка Філоненко, Юлія Касяненко та Анастасія Александрова.

Зі сріблом додому повернулись Марія Синьоок, Анастасія Бордовська, Вероніка Дуженко та Вероніка Гонтар. Бронзову медаль отримала Катерина Зволяк.

За програмою ІІ розряду серед дітей 2008-2007 р.н. Денис Ященко виборов "золото". Серед спортсменів 2006-2007 р.н. "бронзову" нагороду отримав Артем Сидорчук.

За програмою ІІІ розряду серед дітей 2009 р.н. Артем Яровий став срібним призером, а в загальному заліку серед дітей 2007-2009р.н. він здобув "бронзову" медаль.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани вибороли призові місця на завершальних змаганнях із морського багатоборства.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version