додому Новини Черкащина Юні черкаські мисткині взяли участь у Міжнародному фестивалі обдарованої молоді (ФОТО)

Юні черкаські мисткині взяли участь у Міжнародному фестивалі обдарованої молоді (ФОТО)

0

Щороку на початку червня, у розпал літніх канікул, талановиті діти ПНЗ "Багатопрофільний молодіжний центр" ЧМР беруть активну участь у Міжнародному фестивалі обдарованої молоді "КерамДиво", інформує прес-служба молодіжного центру.

Цей мистецький захід об’єднує юних вихованців Народного художнього колективу – студії декоративно-прикладного мистецтва "Сходинки" (керівник Галина Тимошенко) із єдиною метою – продемонструвати свої творчі досягнення у художній кераміці та образотворчому мистецтві.

Цьогоріч позашкільний заклад і місто Черкаси представили – Катя Заріцька, Саша Абрамчук, Лєра Андрощук, Катя Дахненко, Маша Кутова та Оля Бараннік. Майбутні мисткині упродовж тижня мали можливість не лише показати свої вміння і навички, а і попрацювати у творчих майстернях, взяти участь у майстер-класах народних майстрів, відвідати змістовні розважальні вечори та активно відпочити на березі Азовського моря.

У досить конкурентній творчій боротьбі (а цього року змагалися за звання найкращого 14 команд – 55 учасників) у номінації "художня кераміка" перемогу здобула – Лєра Андрощук, другою у номінації "образотворче мистецтво" (живопис) стала Катя Дахненко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юна черкащанка стала лауреатом міжнародного Інтернет-конкурсу малюнку.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version