додому Новини Черкащина Юні черкащани створили об’ємний герб-пазл міста (ФОТО)

Юні черкащани створили об’ємний герб-пазл міста (ФОТО)

0
404

У комітеті самоорганізації населення "Богданівський" тривають майстер-класи та творчі студії для дітей мікрорайону. Під час останнього заняття діти, разом зі своїми батьками складали об’ємний пазл герба міста Черкаси за новою технікою. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

"Продовжую організовувати для жителів мікрорайону такі заходи та зустрічі, які б їх розвивали та були б цікавими як дітям, так і їхнім батькам. Таким чином я ще й знайомлю мешканців "Богданівського" із історією міста, мікрорайону. Цього разу темою стала символіка Черкас. Ми не лише обговорили певні історичні моменти, але й гуртом прикрасили герб Черкас, зробивши його об’ємним", − розповідає голова КСН "Богданівський" Оксана Мелікова.

Герб був надрукований як картинка. Кожен учасник отримав окрему частинку, яку він мав "заторцювати" за допомогою кольорових серветок та клею. Таким чином утворювався об’єм.

Оксана Мелікова вдячна мамам та їхнім дітям за роботу та віддачу під час майстер-калсу, адже працювати над гербом довелося близько трьох годин. Особливо складно було викласти мініатюрні деталі − козака та коня. Тепер ця оригінальна картина-аплікація прикрашатиме приміщення комітету.

Наступне заняття в КСН "Богданівський" планують присвятити вивченню символіки міста Черкаси, зокрема історії герба та тексту гімна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дітлахи з Черкас вбралися на осінній фестиваль у яскраві оригінальні віночки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x