НовиниЧеркащинаЮна черкащанка виграла за твір про ліс чотири тисячі...

Юна черкащанка виграла за твір про ліс чотири тисячі гривень

-

- Advertisment -

Учениця Шполянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів Черкаської обласної ради Гончарук Катерина перемогла у Всеукраїнському конкурсі найкращий твір на лісову тематику. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Конкурс, який був оголошений Товариством лісівників України, спільно з Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводився серед учнів шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами, що функціонують у зоні діяльності державних лісогосподарських підприємств.

Головною метою заходу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості особистості, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді. До участі запрошували учнів віком 15-18 років.

Конкурс стартував 1 квітня та тривав у три етапи – на рівні держлісгоспів, обласного управління лісового та мисливського господарства. Кращі роботи були надіслані до Києва для розгляду на всеукраїнському рівні. Президія всеукраїнської ради Товариства лісівників України розглянула надіслані роботи та визначила переможців, відзначивши учнів з найбільш оригінальним творчим підходом у розкритті тематики конкурсу.

Цього року Гончарук Катерина за перше місце у Всеукраїнському конкурсі та чудовий твір "Ліси – зелене багатство Землі" отримає винагороду у 4 тисячі гривень.

Як повідомляв vikka.ua, черкасець у патріотичному костюмі представив Україну на російській "Новій хвилі".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x